פנקייק מלוח

 
 
עודכן 12:04 29/03/2009
אהרוני, עדוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם פנקייק מלוח בתוספת גבינה צהובה, שמנת חמוצה ועירית קצוצה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כוס קמח
4 ביצים
1 כוס חלב
100 גרם גבינת אמנטל מגורדת
מעט אגוז מוסקט
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות צנוברים
מלח, פלפל שחור גרוס
 
- טורפים ומערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה בקערה, למעט הצנוברים.
- מחממים מחבת קטנה ומורחים במעט חמאה או שמן זית.
- שמים מעט צנוברים על המחבת ויוצקים מהתערובת על הצנוברים. מטגנים כשתי דקות מכל צד.

על הפנקייק מניחים:

2 שיני שום קצות
4 כפות שמן זית
1 כף עלי טימין
3 חצי בצל אדום קצוץ גס
1 סלסלת פטריות שמפיניון חצויות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס יין לבן יבש
3 בצלים ירוקים פרוסים באלכסון
שבבי כבינת פרמזן

הכנה:

שמים את השמן והטימין במחבת וכשהיא חמה מאד, מוסיפים פנימה את השום, בצל ופטריות לטיגון של 2 דקות, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את היין ומבשלים דקה. מכבים את האש, יוצקים על הפנקייק ומפזרים מעל גבינה ובצל ירוק. מגישים עם יוגורט מתובל בשמן זית, שום, לימון ועירית.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.