שוקי עוף במייפל

הדפס
 
 
עודכן 12:12 29/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

שוקי עוף עם בצלי שאלוט, ג'ינג'ר ופלפלים חריפים, ברוטב חמאת בוטנים, סויה ודבש

 

רכיבים:

12 שוקי עוף
4 כפות שמן
12 בצלצלי שאלוט
3 שיני שום
פלפל חריף פרוס לטבעות
כף ג'ינג'ר קצוץ

רוטב:

חצי כוס חמאת בוטנים
2 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה
כוס וחצי מרק עוף

בטטות:

2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
30 גרם חמאה
כף ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות שמן זית
4 כפות סירופ מייפל
3/4 כוס מים
כף עירית קצוצה לקישוט

לקישוט:

בוטנים קלוים וקצוצים
צ'ילי אדום פרוס לטבעות
בצל ירוק פרוס לטבעות
 

הכנה:

חותכים את החלק התחתון של עצם שוקי העוף ממליחים ומפלפלים. מטגנים את השוקיים ב-4 כפות השמן עד להזהבה יחד עם 12 הבצלצלים. מוציאים את העוף מהתבנית (משאירים את הבצלצלים) מוסיפים 3 שיני שום קצוצות, כף ג'ינג'ר, פלפל חריף ואת כל חומרי הרוטב (יש לערבב את חומרי הרוטב בנפרד ואז להוסיף). מחזירים את השוקיים ומכסים בנייר אלומיניום לחצי שעה.

בטטות (הכנה):

במחבת ממיסים 30 גרם חמאה, מוסיפים כף ג'ינג'ר קצוץ ושתי כפות שמן זית. מכניסים את הבטטות ממליחים ומפלפלים ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים 4 כפות סירופ מייפל ו-3/4 כוס מים ומטגנים עד שהבטטות רכות. מגישים בליווי השוקי עוף ומעל בוטנים קצוצים, צ'ילי אדום פרוס ובצל ירוק פרוס לטבעות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.