קרם קרמל בטעם תפוז

 
 
עודכן 12:21 29/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

קרם קרמל בתבנית קוקוט עם שמנת, חלב , ג'ינג'ר ורצועות של קליפת תפוז

 
 
 
 
 

מצרכים:

כוס וחצי סוכר
שליש כוס מים
מיכל וחצי שמנת מתוקה
כוס חלב
קליפת תפוז אחת
כף ג'ינג'ר טרי מגורד
5 חלמונים
ביצה אחת
שליש כוס סוכר
 

הכנה:

ממיסים את הסוכר והמים במחבת עד לקבלת קרמל. יוצקים ל-6 תבניות קוקוט. מרתיחים את החלב, שמנת, קליפת תפוז וג'ינג'ר. טורפים מעט את החלמונים הביצה והסוכר. יוצקים אליהם את תערובת החלב, שמנת חמה וטורפים לתערובת אחידה. שמים בתבנית עם מים חמים ואופים בחום של 160 מעלות כ-45 דקות. מוציאים לתנור ומעבירים לרשת לצינון. קולפים קליפת תפוז אחד. פורסים את הקליפות לרצועות דקות מאוד. שמים בסיר כמות כפולה של מים על כמות מסוימת של סוכר. נותנים לזה להתבשל עד לרתיחה ואז מוסיפים את קליפות התפוזים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.