לביבת מצה וגבינה

 
 
עודכן 14:30 29/03/2009
אוכל נענע 10

עושים חג לבן עם לביבות מצה וגבינות ברוטב יוגורט, באדיבות ה"שף הלבן" של "תנובה"

 
 
 
 
 

ללביבות:

6 מצות שבורות לפיסות קטנות
3 כפות גבינת תנובה 9%
150 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת
150 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגוררת
מלח, פלפל שחור
6 ביצים
שמן לטיגון
 

לרוטב יוגורט:

3 – 2 גביעי יוגורט
1/2 כוס שמיר קצוץ
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
מלח
1 כפית סוכר
1 כפית חומץ
 

אופן הכנה:

1. שמים את המצות השבורות בקערה, מכסים במים רותחים ומשהים 10 דקות. מסננים וסוחטים היטב, מחזירים לקערה, מוסיפים את הגבינות ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הביצים ומערבבים.

2. מחממים שמן לטיגון, יוצקים בעזרת 2 כפות מעט מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים לצד הלביבות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.