לפתן פירות אקזוטיים

 
 
עודכן 14:41 29/03/2009
אוכל נענע 10

לפתן פירות עם ליצ'י, פפאיה, קרמבולה ועוד שלל פירות אקזוטיים, באדיבות זמי שרייבר לסעדת "סנדר"

 
 
 
 
 

מרכיבים:

1 אננס
7 יח' קרמבולה
2 מנגו
1 ק"ג ליצ'י
1 פפאיה
250 גרם סוכר
50 גרם ג'לי בזק בטעם תות
מיץ לימון משני לימונים
 

אופן הכנה:

שוטפים היטב את הפירות במים חמים, קולפים ומנקים את הפירות הרלוונטיים. את הקרמבולה חותכים לפרוסות, את הליצ'י קולפים ומגלענים, ואת שאר הפירות חותכים לקוביות בגודל של כ- 1 סמ"ר. מרתיחים סיר עם ליטר וחצי מים. מוסיפים את הפירות עד לרתיחה. כשהמים רותחים מוסיפים את הסוכר, הג'לי ומיץ הלימון. ברגע שהסיר מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ- 10דקות. מצננים ומכניסים למקרר.

"סנדר"- לוינסקי 54, תל אביב. 03-5371872. א'-ו' 12:00-17:00.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.