פורטר האוז בתנור

 
פורטר האוז בתנור- מעדן אמיתי
פורטר האוז בתנור- מעדן אמיתי
 
עודכן 15:09 03/04/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

פורטר האוז בתנור- מעדן אמיתי. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

חומרים

1 נתח פורטר האוז
2 כפות פלפל אפריקאי גרוס
עלי מיורן טרי
שמן זית פישולין
מלח ים גס
 

הכנה

לתבלן את הנתח בפלפל האפריקאי ובמיורן, לצלות בתנור בחום של 250 מעלות כרבע שעה עד 20 דקות, לפרוס לפרוסות ולהמשיך לצלות 10 דקות נוספות.

מגישים עם פירה לפת.

פירה לפת

מבשלים את הלפתות הקלופות בציר עוף עם מעט מלח ים גס וכורכום עד שהן מתרככות.
מועכים לפירה עם שמן זית עדין (זן קורנייקי) ומתבלנים בפלפל לבן גרוס.
מעדן אמיתי!
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.