קינוח שלושת השוקולדים

 
שחור על גבי לבן
שחור על גבי לבן צילום: דניאל לילה
 
עודכן 10:23 30/03/2009
אוכל נענע 10

דודו אוטמזגין מגן העיר מפנק בקינוח טעים ואלגנטי בשלושה צבעים לכל אוהבי השוקולד, מיוחד לפסח

 
 
 
 
 

מצרכים:

750 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
150 גרם שוקולד לבן
כוסות זכוכית להגשה
 

הכנת הקרמים:

1. מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה, מורידים מהאש, מוסיפים 150 גרם שוקולד מריר, ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק. חוזרים על הפעולה גם עם שוקולד החלב והשוקולד הלבן(כל אחד בנפרד) . מקררים ומכניסים למקרר ללילה שלם (אפשר לשמור מס' ימים במקרר).
 

הרכבת הקינוח:

- מקציפים את כל אחד הקרמים, בנפרד, עד שמתקבל מוס אוורירי. מקפידים לא להקציף יתר על המידה.
- מזליפים בתחתית הכוס קרם שוקולד מריר. מעליו מזליפים קרם שוקולד חלב, ומעליו מזלפים את השוקולד הלבן.
- ניתן לקשט בפירורי שוקולד או להמיס מעט שוקולד מריר עם שמנת מתוקה לזיגוג מלמעלה. להכניס למקרר או להקפאה (תלוי בסוג הכוס).
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.