פילה בקר עם פטריות

 
 
עודכן 10:57 30/03/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק עם נתחי פילה בקר עם פטריות, ברנדי, פורט, ציר עגל ובצלי שאלוט

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 נתחי פילה בקר יפים וגבוהים
שומן אווז
מלח, פלפל שחור
כף טימין
40 גרם חמאה
מעט שמן זית
2 בצלי שאלוט קצוצים
פטריות שיטאקה
פורטבלו קטנות
פטריות מלך היער
פורצ'יני יבשות
רבע כוס ברנדי או קוניאק
חצי כוס ציר עגל
חצי כוס פורט
מעט חמאה, מלח ופלפל
 

הכנה:

- ממליחים ומפלפלים את הבשר, מפזרים סביב טימין.
- מחממים מעט שומן אווז במחבת וכשהוא חם מטגנים את הבשר יפה סביב סביב. מבעירים עם הקוניאק.
- מוציאים ומניחים בצד מכוסה.
- חותכים את הפטריות, כל סוג לפי הגודל והצורה.
- מחממים את החמאה והמחבת בשמן, מוסיפים את הטימין והשאלוט הקצוצים. מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומשחימים אותן יפה. מוציאים מהמחבת.
- מוסיפים למחבת את הציר והפורט ומבשלים כמה דקות עד להסמכה, מעבים בחמאה.
- מניחים את הפירה על צלחת, עליו הסטייקים, עליהם את הרוטב ומסביב את הפטריות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.