עוגת שכבות

 
 
עודכן 10:18 31/03/2009
אוכל נענע 10

עוגת מצות בשכבות עם שמנת מתוקה, אבקת נוגט ושוקולד חלב או מריר לבחירתכם, באדיבות "נטע בשביל השוקולד"

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 מצות
1/3 כוס חלב
1 חבילת פודינג
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
3 כפיות אבקת נוגט
שוקולד חלב /מריר מגורד
 

להגשה גנאש שוקולד:

150 גרם שוקולד
200 גרם שמנת מתוקה
 

ההכנה:

1. מוזגים לצלחת עמוקה את 1/3 כוס החלב, טובלים את המצות בחלב ומסדרים בתבנית מלבנית כבסיס לעוגה.
2. מכינים את הפודינג לפי ההוראות עם השמנת והחלב.
3. מחלקים את התערובת לשתי קערות.
4. לקערה אחת מוסיפים את אבקת הנוגט ומערבבים שכבה בטעם נוגט.
5. מרכיבים את העוגה עם שכבת פודינג, עליה שכבת מצות, עליה שכבת פודינג עם נוגט ומעל הכל מגרדים שוקולד מריר.
6. מכניסים למקרר לשעה.
7. להגשה, מכינים גנאש שוקולד עשיר. מרתיחים את השמנת, מוזגים על השוקולד עד להמסה, מערבבים היטב ומצננים את הגנאש.

באדיבות, "נטע בשביל השוקולד" העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.