טארט טטן בצל

 
 
עודכן 09:44 07/04/2009
אהרוני, עדוץ 10

עם דמעות בעיניים, פוצח אהרוני עם טארט טטין בצל, שכמובן נידון להתהפך

 
 
 
 
 

הכנה:

להסיר את שתי קצוות הבצל ולחצות לרוחב.
לכל חצי בצל לשים 10 גרם חמאה ו-10 גרם סוכר במחבת טפלון שטוח.
להוסיף את חצאי הבצל ולבשל על אש קטנה עד אשר הבצל רך, זהוב וחום.
להסיר מהאש ולקרר.
לשטח בצק עלים ל-4 עיגולים בקוטר 13 ס"מ ובעובי 3 מ"מ ולשמור במקרר.
לשמן בחמאה הכלים, להניח בכ"א חצי בצל עם החתך כלפי מעלה.
לכסות בבצק ולקפל הקצוות על דופן הכלי. לאפות 15 – 20 דקות עד אשר הבצק זהוב-חום
להפוך הטארט על צלחת ולקשט.
להניח 2 עיגולי גבינה על כל טארט.
להעביר במהירות מתחת לגריל של התנור (200 מעלות) עד אשר הגבינה מתחילה להנמס.
להגיש מיד מקושט בפטרוזיליה ומעט מלח ים גס.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.