פילה דג ים

 
 
עודכן 09:44 07/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין פילה דג ים עם קרם בצל ולוביה, סלרי או בצלים קלופים לבחירתכם

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 נתחי פילה דג ים יפים
2 כוסות לוביה
1 כף חמאה
מלח, פלפל
מיקרו עלים

לקרם בצל:

6 בצלים קלופים, חתוכים לרבעים
1 ראש סלרי חתוך לקוביות או 2 ראשי פטרוזיליה
1 מיכל שמנת
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר חום
1 כף טימין
מלח, פלפל שחור גרוס.
 

הכנה:

- שמים בסיר את הבצלים, סלרי, טימין, חלב, שמנת, מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה.
- מרסקים במעבד מזון למחית חלקה.
- ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג.
- צורבים את הדגים על מחבת עד שהם עשויים יפה.
- שמים במחבת את החמאה וכשהיא חמה, מוסיפים את הלוביה, מלח ופלפל לטיגון קצר.
- מסדרים על הצלחות את הדג, עם הלוביה והקרם, ומעל לדג מניחים מיקרו עלים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.