מתכון לפשטידת תרד

הדפס
 
כוח מן הטבע
כוח מן הטבע צילום: שי אפגין
 
עודכן 09:45 01/04/2009
ברק חי חורש

פשטידת תרד כשרה לפסח בתוספת גבינות וצנוברים

 

מתכון לתבנית אלומיניום עגולה קטנה

חומרים:

חצי ק"ג תרד שטוף, חתוך לרצועות
1 חב' טוב טעם
חופן גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח מצה
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט חמאה מומסת לשימון התבנית
 

אופן הכנה:

• מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת
• מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב
• משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה
• מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ – 30 דקות

המתכון באדיבות ברק חי חורש ל"טרה"

מתכונים מיוחדים לפסח עם מצה וביצה >>
מתכוני חרוסת מכל העדות >>
מחפשים קינוח מתוק לפסח? נסו את אלה >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.