כבד קצוץ

 
 
עודכן 10:14 01/04/2009
אוכל נענע 10

מתכון כבד קצוץ לארבעה סועדים מיוחד לפסח, באדיבות זמי שרייבר למסעדת "סנדר"

 
 
 
 
 

מרכיבים:

חצי קילו כבד עוף
3 בצלים
4 ביצים קשות
50 גר' שומן אווז
 

אופן ההכנה:

לטגן את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים. את שני התערובות(הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.

"סנדר (החל מ- 1948)" לוינסקי 54, תל אביב. 03-5371872.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.