קסטה משובחת

 
 
עודכן 11:59 01/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

זוכרים את הקסטה האגדית של פעם? הגיע הזמן לדעת כיצד להכין אחת דומה אצלכם בבית. אהרוני בשיעור פרטי

 
 
 
 
 
6 מנות אישיות
מנה אישית בגודל 8 ס"מ.
 

חומרים:

3 ביצים שלמות
1.5 כף קפה נמס
100 גרם סוכר
100 גרם חמאה מומסת פושרת
200 גרם קמח רגיל (לא תופח)
500 גרם גלידת וניל / כל גלידת שמנת אחרת
לקישוט, שברי פקאן ושוקולד צ'יפס
 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר נשים את הביצים, הסוכר והקפה נמס. נערבל עד לקבלת מירקם אחיד ובהיר. נוסיף תוך כדי הערבול, בזילוף דק את החמאה המומסת. נמשיך לערבל ונוסיף את הקמח. את הבלילה ניצק לתוך טבעות אלומיניום(רינג) מספר 8, עד שהבלילה תגיע לגובה 2 מ"מ. נפזר בכל טבעת אגוזים ושוקולד לקישוט. נאפה בתנור 220 מעלות צלזיוס למשך 7 דקות. אחרי שהמאפה התקרר נוציא מהטבעת. נמלא כל טבעת בגלידת וניל ונכניס למקפיא לשעה.
 
 

הגשה:

בין כל שתי דיסקיות קפה נשים דיסקית גלידת וניל, כך שייווצר מעין סנדוויץ' גלידה חגיגי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.