פסטה קונכיות

 
 
עודכן 10:57 02/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

רגע לפני שהפסח מגיע ומוריד מהמדפים את החמץ, אהרוני מכין פסטת קונכיות במילוי גבינות ברוטב עגבניות

 
 
 
 
 
1 חבילה פסטה קונכיות גדולות

למילוי:

350 גרם ריקוטה טרייה
150 גרם פרמזן מגורדת
מלח, פלפל
4 כפות שמן זית

לרוטב:

4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
קופסה עגבניות מרוסקות
מלח, פלפל
חופן עלי בזיליקום
 

הכנה:

- מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח עד שהיא כמעט עשויה. מסננים ושוטפים במי ברז.
- מערבבים את חומרי המילוי. ממלאים את הקונכיות בתערובת.
- מערבבים את חומרי הרוטב ושמים בתבנית מלבנית.
- מניחים את הקונכיות ברוטב.
- מפזרים מעל עוד גבינת פרמזן, מטפטפים סביב שמן זית.
- אופים חצי שעה בחום של 180 מעלות

להגשה: מפזרים מעט עלי בזיליקום טריים מעל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.