עוגת גבינה ותפוחים

 
 
עודכן 09:47 03/03/2009

עוגת גבינה קרה עם תחתית של בצק פריך ומילוי תפוחים וקינמון

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
 

חומרים למילוי:

4 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לטבעות
1/2 כפית קינמון
1 כף סוכר חום
400 גרם גבינה לבנה 5%
מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
4 ביצים
6 כפות סוכר
 

אופן ההכנה:

- מערבבים ומאחדים את כל חומרי הבצק לגוש ומכניסים למקרר לשעתיים.
- משטחים את הבצק על תבנית אפיה קפיצית משומנת בחמאה.
- על הבצק מפזרים את תפוחי העץ, סוכר וקינמון, ואופים כחצי שעה בחום 180 מעלות או עד שהבצק והתפוחים זהובים.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מערבבים בקערה את הגבינה עם השמנת המוקצפת, מקציפים את החלמונים עם 3 כפות סוכר וכך גם את החלבונים.
- מכניסים לתערובת הגבינה והשמנת, מערבבים היטב ושופכים על הבצק והתפוחים.
- מכניסים למקרר למשך 3 שעות.

באדיבות השף אלון גונן למסעדת "אל בריו"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.