סלט סלק

 
חגיגה של צבעים
חגיגה של צבעים צילום: יח``צ
 
עודכן 09:47 05/04/2009

סלט סלק עם סלמון ושמן זית כתית באדיבות חיים כהן ל"יד מרדכי"

 
 
 
 
 

מרכיבים:

1 ק"ג של סלק (ראשים נקיים, אך לא קלופים)
300 גרם של סלומון טרי, חתוך לקוביות קטנות
3 בצלים ירוק קצוצים
מיץ לימון מסונן מלימון אחד
כפית גדושה חזרת לבנה
שמן זית כתית מעולה של יד מרדכי
מלח
 

אופן ההכנה:

עוטפים כל ראש סלק ברדיד אלומינים ומניחים בתבנית. אופים את ראשי הסלק כשעה וחצי בתנור שחומם ל-180 מעלות, מוציאים ומצננים. מסירים את רדיד האלומיניום, קולפים את הסלק באצבעות וקוצצים אותו לקוביות קטנות בגודל של קוביות הדג. מערבבים בקערה גדולה את הסלק, הדג, החזרת והבצל הירוק. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומעט מלח. מערבבים ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.