נקניק שוקולד

 
 
עודכן 10:10 05/04/2009
אוכל נענע 10

"נקניק" שוקולד חתוך לפרוסות, כשר לפסח, באדיבות נטע סופר, ל"נטע בשביל השוקולד"

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 מצות
1 כוס יין מתוק - מומלץ אדום
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס חלב
2 כפות אבקת קקאו
1 כוס סוכר
1 כפית נס קפה
1/2 כוס פיסטוקים קלויים
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות ליקר קוונטרו
 

אופן הכנה:

1. מפוררים את המצות ולהשרות ביין.
2. ממיסים בסיר על אש קטנה את החלב, אבקת קקאו, שוקולד, סוכר והקפה הנמס.
3. מסירים מהאש ומוספים את החמאה, מערבבים עד להמסה ומוסיפים את הליקר.
4. סוחטים את המצות ומוסיפים לתערובת.
5. מחלקים את התערובת לשלוש, מגלגלים בתוך נייר אלומיניום לגליל מאורך ומצננים במקרר כשעתיים.
6. לפני ההגשה לחתוך לאורך.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.