מרק פלפלים צהובים

 
 
עודכן 10:48 05/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם מרק פלפלים צהובים עם גבינת צאן ושמן בזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

10 פלפלים צהובים טריים ובשרניים
רבע כוס שמן זית
4 שיני שום קצוצות גס
5 עלי מרווה טריים
2 כפות עלי טימין
2 בצלים קצוצים גס
6 כוסות מרק עוף צח
חצי כפית שבבי פלפל צ'ילי חריפים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
 

הכנה:

- חותכים את הפלפלים לריבועים.
- שמים בסיר את השמן עם השום, טימין ומרווה, מחממים יחד עד שהשמן מגיע לרתיחה. מוסיפים אליו את הבצל, הפלפלים הטריים וכפית גדושה של פלפל שחור גרוס וממשיכים לטגן יחד כעשר דקות, עד שהפלפלים מתרככים מעט.
- מוסיפים את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח, פלפל וצ'ילי ומבשלים מכוסה על להבה בינונית נמוכה כחצי שעה.
- מרסקים במרסק ידני לתערובת חלקה ומסננים.
- מחלקים לקערות ומפזרים במרכז מעט אגוזי מלך קצוצים גס וגבינת צאן מפוררת. מטפטפים סביב שמן בזיליקום.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.