סלט פטריות

 
 
עודכן 10:56 05/04/2009
אוכל נענע 10

מנת פתיחה נהדרת של סלט מפטריות שמפניון ופורטובלו, פרמזן, בצלי שאלוט ובזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 סלסלת פטריות פורטבלו קטנות
3 בצלים ירוקים
3 בצלי שאלוט קלופים
חצי כוס אגוזי מלך שבורים גס
רבע כוס שמן זית
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח גס, פלפל גרוס
שבבי פרמזן
מיקרו בזיליקום
 

הכנה:

- פורסים את שני סוגי הפטריות לפרוסות עבות.
- חותכים את הבצל הירוק פרוסות אלכסוניות, פורסים דק את בצלי השאלוט ופורסים את השום.
- מערבבים בקערה.
- מערבבים את שמן הזית עם מיץ וקליפת הלימון.
- יוצקים על הסלט ומערבבים.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל שבבי פרמזן ומיקרו בזיליקום.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.