פילה דג לבן

 
 
עודכן 11:01 05/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

שישה נתחים יפים של פילה דג ים בתוספת כוסברה, שום, פטרטוזיליה, לימון וחרדל

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 נתחים של פילה דג ים
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 שיני שום קצוצות
1 כף קליפת לימון מגורדת
2 כפות חרדל
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח, פלפל שחור גרוס
צלחת פירורי לחם - פנקו
 

הכנה:

- מערבבים את כל החומרים ומשרים בהם את הדג לעשרים דקות.
- מחממים מחבת טפלון עם מעט מאד שמן זית. טובלים את הדגים המושרים בפירורי הלחם וצורבים את הדגים. לקראת סוף הצבירה מוסיפים מעט שמן זית ומעט מיץ לימון עד שזה מתאדה.
- מגישים עם אספרגוס צרובים על מחבת פסים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.