בצק עלים במילוי שוקולד

 
 
עודכן 11:05 05/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח שמיימי של בצק עלים במילוי שוקולד עם ליווי של גלידת וניל מרעננת

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצק עלים קפוא, מרודד
1 צנצנת נוטלה
חלמון טרוף עם מעט מים
סוכר
גלידת וניל
 

הכנה:

- מרדדים את הבצק עוד מעט וחותכים לעיגולים.
- שמים במרכז כל עיגול כף נוטלה, מקפלים ומהדקים עם מעט חלמון.
- מורחים בחלמון ובוזקים מעט סוכר.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה.
- מגישים עם גלידת וניל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.