מרק פול ירוק

 
בצבע הטבע
בצבע הטבע צילום: שרון בוקוב
 
עודכן 16:31 05/04/2009
אוכל נענע 10

את מרק הקניידלך האשכנזי לפסח החליף השף דרור דב מרקו במרק פול ירוק עם תפוחי אדמה, בצלים וכוסברה קצוצה

 
 
 
 
 

חומרים:

מרק פול. חלק מהנוף
מרק פול. חלק מהנוף צילום: שרון בוקוב
2 ליטר ציר עוף (מרק עוף מסונן)
4 תפו"א חתוכים גס
3 בצלים קלופים חתוכים גס
700 גרם פולים קלופים (טריים)
300 גרם פולים טריים קצוצים
3 עלי כרפס קצוצים
מלח, פלפל לבן
קורט כורכום
כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ביחד בסיר (חוץ מה-300 גרם פולים קצוצים) ולהביא לרתיחה. להוריד את הקצף שנוצר ואת השומן ולבשל על להבה נמוכה. לבשל עד ריכוך מלא של כל החומרים. את מה שהתקבל טוחנים בבלנדר. מחזירים את התערובת לבישול על האש ומוסיפים כעת את הפולים הקצוצים. מבשלים רבע שעה ומתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. לבסוף מוסיפים קורט כורכום וצרור כוסברה קצוצה.

באדיבות השף דרור דב מרקו, ל"בית בגליל"
עוד בשולחן פסח אלטרנטיבי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.