סביצ'ה מוסר ים

 
יציאה מהמים
יציאה מהמים צילום: שרון בוקוב
 
עודכן 16:31 05/04/2009
אוכל נענע 10

מתכון שיקח אתכם הרחק הרחק מניחוחות הכבד הקצוץ. מנת פתיחה לא שגרתית של סביצ'ה מוסר ים ברוטב וינגרט סלק

 
 
 
 
 

חומרים:

צבעוניות בצלחת
צבעוניות בצלחת צילום: שרון בוקוב
400 גר' פילה מוסר ים, נקי מעור ועצמות וחתוך לקוביות של חצי ס"מ
3 כפות עירית קצוצה
1 כף פלפל צ'ילי אדום חריף קצוץ (לפי הטעם).
מלח לתיבול
מי עגבניות מ 2 עגבניות.

חומרים לוויניגרט סלק:

מיץ מ 3 סלקים מצומצם ב 50%
50 מיל' שמן קנולה
40 מיל' מירין
מיץ מלימון אחד
חזרת מגורדת לפי הטעם

הכנת הויניגרט:

מכניסים הכול לבלנדר ל 5 דק' ומתקנים תיבול.

הרכבת המנה:

מערבבים את הדג הקצוץ, בצל ירוק וצ'ילי עם מעט שמן זית, מלח ומי עגבניות. מסדרים על צלחת ,מסביב את הוויניגרט, סלק ונבטי קולרבי מעל.

באדיבות השף דרור דב מרקו, ל"בית בגליל"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.