פטריות שמפניון במילוי חזה אווז

 
עם חזה זקוף
עם חזה זקוף צילום: שרון בוקוב
 
עודכן 16:31 05/04/2009
אוכל נענע 10

פטריות שמפניון גדולות, שיקשטו את שולחן הפסח, במילוי חזה אווז מעושן ופטריות בוויניגרט אסיאתי

 
 
 
 
 

חומרים:

אחרי הגשם
אחרי הגשם צילום: שרון בוקוב
12 פטריות למילוי
1 בצל סגול קצוץ
15 פטריות שמפניון קצוצות
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
80 גר' חזה אווז מעושן קצוץ
קמח מצה לציפוי
ביצים לציפוי

חומרים לוויניגרט:

100 מיל' רוטב סויה כשר לפסח
2 שיני שום קצוצות
מיץ מלימון אחד
כף דבש
ג'ינג'ר מגורד
פלפל צ'ילי לפי הטעם

הכנת הרוטב:

שמים את כול החומרים בצנצנת ומערבבים היטב.
 

הכנת הפטריות למילוי:

מטגנים במחבת בצל, חזה אווז, פטריות, פטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. לאחר מכן מוסיפים שלוש כפות קמח מצה ומערבבים היטב. קוטמים את רגלי הפטריות למילוי וממלאים את פיטריות במילוי. מצפים את הפטריות (כמו שניצל- ביצה וקמח מצה) ומטגנים עד לקבלת צבע חום זהב.

הרכבת המנה:

מניחים על צלחת את הפטריות ואת הרוטב מסביב.

באדיבות השף דרור דב מרקו, ל"בית בגליל"
עוד בשולחן פסח אלטרנטיבי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.