בורלה כבד

 
מוותרים על החרוסת?
מוותרים על החרוסת? צילום: שרון בוקוב
 
עודכן 16:31 05/04/2009
אוכל נענע 10

שינוי מבטיח על שולחן החג עם מנת פתיחה לא טריוויאלית של בורלה כבד בקציפת מנדרינות, שמפיצה ניחוחות הדר בכל הבית

 
 
 
 
 

חומרים:

גם טעים וגם פוליטיקלי קורקט
גם טעים וגם פוליטיקלי קורקט צילום: שרון בוקוב
240 גר' כבד עוף צרוב למידת מדיום
4 חלמונים
1 ביצה
80 מיל' חלב סויה
150 מיל' חלב קוקוס
80 גר' שאלוט קצוץ
כוס יין מוסקט
½ כפית פייב ספייס (five spice)

הכנה:

מאדים את השאלוט ביין מוסקט. מכניסים את כל החומרים לבלנדר, טוחנים היטב, מעבירים דרך מסננת צפופה ומתקנים תיבול. יוצקים לתוך תבנית שקעים מסיליקון ואופים בתוך בן מרי בתנור, בחום של 130 מעלות כ- 15 דק. מקפיאים ללילה.

חומרים לקציפת מנדרינות:

מיץ מ 5 מנדרינות מצומצם כ 40%
כף סוכר
8 גר' לציטין סויה

הכנה:

מקציפים במוט טחינה כ 5 דק'.

הרכבת המנה:

במרכז הצלחת מניחים בורלה כבדים, את קציפת המנדרינות מעל ומעט מלח אטלנטי.

באדיבות השף דרור דב מרקו, ל"בית בגליל"
עוד בשולחן פסח אלטרנטיבי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.