עושים סדר

 
בית בגליל. שולחן בטעם אחר
בית בגליל. שולחן בטעם אחר צילום: שרון בוקוב
 
עודכן 16:07 05/04/2009
אוכל נענע 10

רוצים שינוי? השף דרור דב מרקו ממלון הבוטיק "בית בגליל", יוצר שולחן סדר אלטרנטיבי, שיכניס אתכם לאווירת הפסח עם מתכונים חגיגיים ומעוררי השראה

 
 
 
 
 
שנים שהתרגלנו לראות על שולחן החג את החרוסת, הכבד הקצוץ, מרק הקניידלך והרגל הקרושה, לבעלי כוח סיבולת גבוה במיוחד. כעת הגיע הזמן להרחיב את האופקים למתכונים אחרים, כאלו שעשויים, ללא צל של ספק, להפוך אתכם למארחים מעוררי כבוד.

דרור דב מרקו, שף הבית של מלון הבוטיק "בית בגליל", המשיקה בימים אלו את מסעדת "כמהין", החל את דרכו במסעדת ה"ריף" דרך "מצפה הימים", "ג'עוני" ומגוון מטבחים ישראלים, הפך את שולחן הסדר לחוויה קולינארית, אסתטית, שנותנת כבוד למסורת עם הצגת החומרים הבסיסיים, אך עם שדרוג מסיבי של המנות.

את הכבד הקצוץ הפך למנת כבד עוף בורלה עם קציפת מנדרינות, את מרק הקניידלך המסורתי שינה למרק פול ירוק, את הדג שהגיע בשלמותו אל השולחן, הפך לפילה דג מוסר בתוספת קינואה ועוד שלל מתכונים כשרים לפסח, שיכולים להפוך למצגת מרשימה של טעמים וניחוחות על שולחן החג שלכם.

הכנסו עכשיו לשולחן פסח אלטרנטיבי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.