כתף טלה

 
 
עודכן 14:18 06/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

טלה משוח בשמן, שום וטימין, מונח על ענפים ונכנס לתנור למנוחה ארוכה של שלוש שעות

 
 
 
 
 

מצרכים:

כתף טלה
מלח, פלפל לבן גרוס
ענפי טימין
פלדה טלה
שמן זית
כף טימין כתוש
2 שיני שום
פלפל לבן גרוס
מלח גס
חצי כוס שמן זית
 

הכנה:

- מרפדים את הסיר בענפי טימין. מחוררים בכתף חורים בעזרת סכין חדה. כותשים כף טימין, 2 שיני שום, פלפל לבן גרוס, מלח גס וחצי כוס שמן זית. מערבבים ומורחים את הכתף תוך החדרת התערובת לחריצים ומניחים כחצי שעה. מניחים את הכתף בסיר על גבי הענפים, מכסים בפלדה של הטלה, סוגרים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות לשלוש שעות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.