ירקות ממולאים טלה

 
 
עודכן 14:26 06/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ממלא קישואים, חצילים, בצלים ועוד שלל ירקות בטלה ואורז, שמתבשלים היטב עד שהרוטב סמיך ומזוגג

 
 
 
 
 

חומרים:

6 קישואים
6 חצילים קטנים
6 בצלים
6 גזרים קלופים
2 כרישות חתוכות לפיסות של כ-10 ס"מ
4 כוסות מיל' רימונים סחוטים טריים
רבע כוס שמן זית
 

למילוי:

1 כוס אורז שטוף, מושרה במים לעשר דקות ומסונן
1 כוס בשר טלה קצוץ ביד
חצי כוס בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 כוס עגבניות קצוצות ומסוננות
חופן עלי נענע טריים קצוצים
חצי כף נענע יבשה
חצי כפית פלפל אנגלי
חצי כפית פלפל שחור
מלח
2 כפות מיץ לימון
רבע כוס שמן זית
 

הכנה:

- מערבבים את חומרי המילוי ומניחים בצד.
- מרוקנים את הירקות ממלאים בתערובת האורז.
- מניחים בסיר את הירקות בשכבה אחת.
- יוצקים את השמן והמיץ לסיר, מוסיפים מלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות.
- מורידים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהרוטב סמיך ומזוגג.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.