שקד וצלעות טלה

 
 
עודכן 14:32 06/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

שקדי טלה מטוגנים על מחבת בתוספת צלעות טלה בשילוב פסטו עשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 צלעות טלה מנוקות
4 שקדי טלה
מלח, פלפל
ענפי טימין
מעט טפנד זיתים
 

הכנה:

- מנקים את השקדים מהקרום החיצוני. ממליחים ומפלפלים.
- מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את השקדים להשחמה. מוציאים.
- ממליחים ומפלפלים את הצלעות. מתבלים בטימין. צולים את הצלעות להשחמה משני צדדים.
- מוסיפים את השקדים ויוצקים עליהם מעט טפנד.
- מכינים פסטו עשבי תיבול: שמים בבלנדר בזיליקום, נענע, פטרוזיליה שמן זית, שן שום, מלח ופלפל ומרסקים.
 

הגשה:

- פורסים את הכתף לפרוסות נאות ומניחים על צלחות הגשה. מניחים ליד צלע טלה ושקד טלה.
מוסיפים למחבת פסטו וטפנד, מטפטפים מעל נוזלים מהמחבת על המנה ומגישים עם הממולאים ליד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.