מאפה כרישה

 
 
עודכן 10:23 05/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

לחם המשמש בסיס למאפה בתוספת כרישה ובצלים, בליווי רוטב סמיך של גבינות

 
 
 
 
 

מצרכים:

מעט שמן זית
50 גרם חמאה
6 כרישות
בצל פרוס
כף טימין
 

לרוטב:

מעט חמאה
מעט שמן זית
2 שיני שום
שלוש כפות קמח
2 כוסות חלב
כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
150 גבינת אמנטל מגורדת
5 פרוסות חלה
חצי כוס פירורי לחם
 

הכנה:

פורסים את הכרישה ואת הבצל. מאדים אותם במעט חמאה ושמן זית. שמים בסיר מעט שמן, את החמאה ואת השום, מטגנים מעט ומוסיפים את הקמח, החלב והשמנת, מערבבים עד להסמכה. מקררים מעט. טורפים פנימה שתי ביצים ואת הגבינה. מרפדים תבנית בלחם המושרה, מניחים את הכרישה והבצל המטוגנים, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים מעט פירורי לחם ואופים כ-45 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.