עוגת תפוחי עץ בחושה

 
 
עודכן 21:43 09/04/2009
אוכל נענע 10

עוגה בחושה לפסח מתפוחי עץ, צימוקים ואגוזי מלך. רק לערבל הכל בקערה אחת וישירות לתנור ל-45 דק'. באדיבות הקונדיטור בן עמי ברטיני שביט ל"בן עמי"

 
 
 
 
 

חומרים (לסיר פלא או ל 3 תבניות "אינגליש קייק")

1/3 1 כוסות סוכר
4 ביצים
קורט מלח
1/2 1 כוסות קמח תפו"א
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 3 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוחים
1/2 3 כפיות תמצית וניל
5 תפוחים (קלופים וחתוכים לקוביות)
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
1/2 כוס צימוקים (מושרים ברום)
1 כוס אגוזי מלך (קצוצים גס)
 

הכנה:

1. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
2. מערבלים את השמן, המיץ ותבנית הווניל.
3. טורפים במערבל היטב את הסוכר, הביצים והמלח, ומתחילים להוסיף לבלילה לסירוגין את תערובת הקמח, ואת תערובת המיץ.
4. מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבלים.
5. מחלקים בין התבניות המשומנות ואופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות.
 
עוד כתבות במדור פסח מתוק
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.