אגרול גבינה

 
מגולגל באהבה
מגולגל באהבה צילום: יח``צ
 
עודכן 09:43 12/04/2009
אוכל, nana 10

אגרול כשר לפסח בשילוב גבינה, טימין, זיתי קלמטה ומצות, באדיבות השף ברק חי חורש ל"טרה"

 
 
 
 
 

מתכון לחמש יח':

חומרים למלית:

1 חב' טוב טעם
גביע שמנת חמוצה – "טרה"
1 כף קמח מצה
10 זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות
כף עלי טימין טריים
מלח, פלפל לבן
 

חומרים לציפוי:

2 ביצים טרופות
כוס קמח מצה
רבע כוס פירורי מצה (מצה יבשה ומפוררת)
5 מצות – רטובות ועטופות במגבת כרבע שעה
שמן לטיגון עמוק
 

אופן הכנה:

• מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.
• מניחים במרכז כל מצה כף וחצי מהתערובת ומקפלים את המצה כמו בלינצ'ס (לצורת גליל סגור, דהיינו, מקפלים שני צידי המצה על התערובת ומגלגלים את המצה לאורכה עד לקבלת אגרול).
• מניחים בצלחת עמוקה את הביצים הטרופות.
• מניחים בצלחת עמוקה נפרדת את פירורי המצה עם קמח המצה ומערבבים קלות.
• מצפים את הבורקסים בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי המצה.
• מחממים מחבת עמוקה על להבה גבוהה ומטגנים את הגלילים עד הזהבה מכל הכיוונים.
 
 

המלצת השף:

- ניתן להוסיף למלית פסטו בזיליקום וטונה.
- להגיש לצד חרדל דיזו'ן גרגירים ומיונז.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.