לביבות גבינה ורום

 
כמה לבבי
כמה לבבי צילום: שי אפגין
 
עודכן 09:46 13/04/2009
אוכל נענע 10

לביבות כשרות לפסח בשילוב גבינה צהובה וקוטג', בתוספת קמח מצה, מצות ורום, באדיבות השף ברק חורש ל"טרה"

 
 
 
 
 

מתכון לכ- 15 לביבות בגודל בינוני

חומרים:

120 גר' גבינה צהובה מגורדת בסגנון הולנדי של "טרה"
100 גר' קוטג' טרה 3%
2 כפות קמח מצה
5 ביצים
6 מצות
1 שן שום קצוצה
2 פקקים תמצית רום (האדומה)
מלח אטלנטי
תערובת פלפלת
שמן לטיגון

אופן הכנה:

• משרים את המצות במים מספר דקות, מסננים, סוחטים ומפוררים את המצות.
• מערבבים היטב בקערה עמוקה את שאר החומרים, מוסיפים את פירורי המצות הרטובות וממשיכים לערבב עד קבלת תערובת עיסתית אחידה (ניתן להוסיף כף נוספת של קמח מצה אם מקבלים תערובת נוזלית מידי)
• יוצרים לביבות עבות ומטגנים במחבת עם שמן עמוק על אש בינונית (180 מעלות) משני הצדדים (כמו "שניצלים"). מוציאים ומגישים חם.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.