קבוצות שקדים

 
עודכן 07:57 16/04/2009
מיקי שמו, על השולחן

מיקי שמו מפליא עם עוגיות שקדים קלויים בתוספת סוכר, דבש וחלבון. קינוח קל ופשוט לסוף השבוע

 
 
 
 
 
העוגיות נאפות בחום נמוך במשך זמן רב יחסית, כדי ליצור אפקט של קלייה ולשמר עד כמה שאפשר את הארומה של השקדים.
 

חומרים ל-25 עוגיות:

פריחת השקדים
פריחת השקדים צילום: דניאל לילה
200 גרם שקדים מולבנים פרוסים
20 גרם (2 כפות) סוכר
30 גרם (1 כף גדושה) דבש מחומם מעט
1 חלבון

אופן ההכנה:

- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- מניחים שקדים בקערה, מפזרים סוכר, יוצקים דבש וחלבון ומערבבים בעדינות, עד שכל השקדים מצופים בצורה אחידה.
- מניחים כפות שטוחות מן התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כחצי שעה עד להזהבה.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 שבועות.
 

מקור המתכון: "מיקי שמו - המיטב" | צילום: דניאל לילה

 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.