אוסובוקו בדבש הל יין אדום וירקות שורש

 
אוסובוקו בדבש
אוסובוקו בדבש צילום: מתוך ``אצל ארז בגליל``
 
עודכן 16:45 17/04/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

אוסובוקו בדבש הל יין אדום וירקות שורש. שילוב של קורנפלור, דבש ויין- מעדן אמיתי

 
 
 
 
 

מצרכים

3 יחי' אוסובוקו של טלה
100 גרם קמח חומוס (אם אין, ניתן להשתמש בקורנפלור)
חצי כוס שמן זית
6 יחי' בצלצלים קטנים
3 יחי' גזרים חצויים
3 יחי' שורש פטרוזיליה חצויים
1 גבעול כרישה חתוך לטבעות
6 יחי' שיני שום
3 לפתות חצויות
חצי כף צ'ילי גרוס
6 יחי' תרמילי הל
רבע כוס שמן זית
100 גרם דבש
1 כוס יין אדום
1 ליטר ציר בקר
חצי ליטר מים
1 כף מלח
חצי כף פלפל גרוס


אופן הכנה

את האוסובוקו מצפים בקורנפלור ומנערים,מחממים במחבת שמן קנולה וסוגרים את האוסובוקו מכל צדדיו, מוציאים ומניחים בצד.
בנפרד – שמים בסיר את שמן הזית מחממים, מוסיפים את ההל והצ'ילי, מערבבים, מוסיפים את הירקות, מטגנים כ-4 דקות. מוסיפים את הדבש ומקרמלים כ-4 דקות נוספות. מוסיפים את היין, מערבבים ומבשלים עד לצמצום היין למצב של סירופ. מוסיפים את ציר הבקר, מרתיחים, ממלחים ומפלפלים. מוסיפים את האוסובוקו ומבשלים על להבה נמוכה למשך 2.5 שעות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.