עוף בארטישוקים

 
עוף בארטישוקים
עוף בארטישוקים צילום: מתוך ``אצל ארז בגליל``
 
עודכן 16:45 17/04/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

עוף בארטישוקים. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

חומרים

6 כרעי תרנגולת מנוקים
10 ארטישוקים מנוקים חצויים

רבע אגוז מוסקט טרי
כף שטוחה פלפל לבן שלם
1/4-1/2 מקל קנמון { לכתוש במכתש ועלי
10 פולי הל
שורש כורכום שלם

1/2 כוס שמן זית עדין
מלח ים גס
מעט גבעולי סלרי
11/2 כוסות יין לבן יבש (שרדונה)
11/2 כוסות ציר עוף מרוכז

הכנה

מורחים את תערובת התבלינים שכתשתם על הכרעיים.
יוצקים שמן זית לתוך סיר נחושת. מטגנים את הכרעיים מספר דקות מכל צד, עד לסגירה ראשונית של הבשר.
מוסיפים את הארטישוקים ואחרי מס' דקות את היין הלבן היבש וציר העוף.
מבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.