ביצים עלומות

 
 
עודכן 23:17 18/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפתיע עם מנה ברגע של ביצים עלומות בתוספת אבוקדו, סלמון ולחם

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 ביצים עלומות
1 אבוקדו גדול, רך ובשל
2 בצלים ירוקים, קצוצים דק
חצי בצל אדום קטן, קצוץ דק
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל שחור טחון טרי
4 פרוסות סלמון מעושן
 

הכנה:

- קוצצים ומועכים קלות את האבוקדו עם מיץ הלימון. מוסיפים את הבצלים, מלח ופלפל.
- מניחים על כל לחמנייה פרוסת סלמון מעושן, על כל פרוסה מניחים שכבה נאה של אבוקדו.
- מכינים את הביצים: שמים במחבת רחבה מים בגובה של כ- 3 ס"מ ומביאים לבעבוע קל.
- שוברים ביצים טריות למים. מבשלים בסף רתיחה שלוש דקות. המטרה: חלבון יציב, חלמון רך.
- מוציאים בזהירות עם כף מחוררת ומניחים על האבוקדו את הביצה העלומה. מלח גס מעל ואתם בדרך לאושר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.