פולנטה

 
הכל התחיל בתירס
הכל התחיל בתירס צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 23:22 18/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

ממחית התירס הפופולרית, יקרוץ אהרוני עיגולים בתוספת חמאה ופרמזן בצריבה קלה על המחבת

 
 
 
 
 

מצרכים:

חבילת אבקת אינסטנט של פולנטה
50 גר' חמאה
שלושת רבעי כוס פרמזן
מלח ופלפל
 

הכנה:

מבשלים את הפולנטה בליטר וחצי מים רותחים עד שהיא נהיית סמיכה. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה והפרמזן. יוצקים לתבנית שטוחה ונותנים לה להתקרר. קורצים מהפולנטה עיגולים וצורבים אותם על מחבת פסים עם שמן זית כשתי דקות מכל צד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.