מאפה אפרסקים

 
 
עודכן 23:27 18/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח פשוט וקל הכנה של בצק עלים בתוספת אפרסקים, שקדים טחונים ותמצית וניל

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצק עלים קפוא, מרודד
6 אפרסקים
4\3 כוס שקדים טחונים
60 גרם חמאה
1 חלמון
4 כפות סוכר
1 כף קליפת תפוז מגורדת
1 כפית תמצית וניל
מעט חמאה מומסת
מעט סוכר
 

הכנה:

- חותכים את האפרסקים לפלחים.
- מערבבים יחד שקדים, חמאה, חלמון, סוכר, קליפת תפוז ווניל.
- מרדדים את הבצק למלבן מאורך. חורצים במלבן הגדול, מלבן נוסף, קטן יותר.
- מורחים במלבן הקטן מעט מקרם השקדים, מניחים על הקרם שורת אפרסקים.
- מורחים אותם בחמאה מומסת ובוזקים סוכר.
- אופים ב-190 מעלות, כחצי שעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.