חזה אווז

 
 
עודכן 13:32 20/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ויוסי שטרית מכינים מנת חזה אווז במילוי מוס עוף ותרד עם פירה של שום ועירית

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 חזה אווז נקיים
250 גר' חזה עוף אורגני
200 גר' תרד חלוט
1/2 כף מלח
1/2 כף שום קצוץ
1 קורט פלפל שחור
150 גר' שמנת מתוקה
3 חלמונים
 

אופן ההכנה:

טוחנים את כל המרכיבים, מלבד חזה האווז, עד למרקם חלק ומעבירים לשק זילוף. בעזרת סכין חדה וצרה, פותחים מעין כיס לאורכו של חזה האווז, ממלאים במוס וסוגרים בעזרת קיסם. במחבת חמה משחימים את חזה האווז 3 דק' בצד של השומן ועוד כדקה שתיים בצידו השני. מכניסים לתנור להמשך צלייה בין 10 -12 דק' בחום של 220 מעלות.
 

פירה של שום ועירית:

20 שיני שום שלמות
צרור עירית
מלח פלפל
חצי כוס שמנת מתוקה
צרור אספרגוס
גזרים להגשה – קלופים עם קולפן
 
 

אופן ההכנה:

- חולטים את השום ומקררים עשר פעמים.
- חולטים את העירית.
- טוחנים את השום והעירית בבלנדר ומוסיפים את חצי כוס השמנת אל התערובת.
- מסננים את התערובת הירוקה דרך מסננת דקה.
 

אופן ההגשה:

מורחים את הפירה על הצלחת ומגישים עם אספרגוס וגזר חלוט.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.