טרין שוקולד עם פיסטוקים

 
 
עודכן 13:32 20/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח אלוהי של רוטב פיסטוקים, מעליו טרין של שוקולד מריר ומעל פיסטוקים עם קישוט של תלתלי שוקולד

 
 
 
 
 

מצרכים:

לטרין:
350 גר' שוקולד מריר
250 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
4 ביצים מופרדות
4 חלבונים
2 כפות אבקת סוכר
כוס סוכר
שליש כוס קקאו
חצי מיכל שמנת מתוקה
 

מצרכים לרוטב:

4 חלמונים
4\3 כוס סוכר
חצי כוס מחת פיסטוקים
מקל וניל
2 כוסות חלב
1 כוס שמנת
חצי כוס פיסטוקים קלויים
 

הכנת הרוטב:

- מקציפים מעט את החלמונים עם אבקת הסוכר.
- מבשלים את החלב, שמנת, וניל וחלמונים לתערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את מחית הפיסטוקים בסוף.
- מאחדים את שתי התערובות, מבשלים תוך בחישה עד שמסמיך. מקררים לגמרי.
 
 

הכנת הטרין:

-ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר אדים כפול.
- מורידים מהאש וטורפים פנימה את החלמונים. מערבבים פנימה את הסוכר הדק והקקאו.
- מקציפים את החלבונים עם 2 כפות אבקת סוכר.
- מקציפים את השמנת.
- מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד, ואחר כך את הקצפת.
- מערבבים פנימה פיסטוקים שלמים קלויים.
- יוצקים לתבנית מאורכת, מרופדת בנייר אפיה מרוח חמאה.
- מקררים כמה שעות.
- מוציאים מהכלי, חותכים שתי פרוסות.
- יוצקים על צלחת רוטב פיסטוקים, מניחים את פרוסות הטרין, ומפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ותלתלי שוקולד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.