פטריות ממולאות

 
הרבה אחרי הגשם
הרבה אחרי הגשם צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 10:13 20/04/2009
רות אוליבר, על השולחן

הפטריות הממולאות, הכמעט מתבקשות לקוקטייל, משתדרגות עם שילוב פיקנטי של זיתים, קשקבל וכוסברה

 
 
 
 
 

חומרים ל-30 יחידות:

30 פטריות שמפיניון גדולות
1/2 כוס אגוזי פקאן טחונים דק
20 זיתי קלמאטה מגולענים וקצוצים דק
1/3 כוס גבינת קשקבל מגוררת דק
1/4 צרור כוסברה קצוצה דק
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה:

- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפרידים את רגלי הפטריות מהכיפות. קוצצים את רגלי הפטריות ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר החומרים מלבד שמן הזית ומערבבים. מוסיפים שמן זית ומערבבים עד שנוצרת תערובת נוחה.
- ממלאים את כיפות הפטריות בתערובת.
- מסדרים אותן בתבנית חסינת חום ומזלפים מעל שמן זית.
- אופים כ-25 דקות עד שמשחים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.