מתכון של מסעדת בטי ונחי: אסאדו בקר בתנור

 
אסאדו
אסאדו
 
עודכן 15:22 12/04/2009
מערכת קרב סכינים

בטי ונחי חושפים איך הם מכינים אסאדו עסיסי. בואו ללמוד להכין את המנה בבית בדיוק כמו במסעדה

 
 
 
 
 

מרכיבים

נתח אסאדו בקר מובחר במשקל 2 ק"ג

לתיבול:
פלפל שחור גרוס
אבקת סחוג
מלח גס
עלי טימין
שמן זית
 

אופן ההכנה

מערבבים יחדיו את כל התבלינים בשמן הזית עד שמתקבלת משחה.

מושחים את נתח הבשר בשכבה נדיבה של התיבול ומשאירים במקרר לילה.

מניחים את נתח הבשר בתבנית צליה מונח על רשת, עוטפים את הנתח היטב בנייר
אפיה משוח בשמן.

עוטפים את התבנית בנייר כסף באופן הדוק.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות לארבעים דקות.

סוגרים את התנור ומשאירים את נתח הבשר בתנור המכובה לעוד שלש שעות (מבלי
לפתוח את הדלת).

בתאבון!

>> המסעדה של בטי ונחי
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות