מתכון של מסעדת מאראבו: קרם כבד

 
קרם כבד
קרם כבד צילום: מסעדת מאראבו
 
עודכן 12:07 26/04/2009
מערכת קרב סכינים

כיצד תכינו קרם כבד בדיוק כמו במסעדת שף? מסעדת מאראבו מפשילה שרוולים ומגלה את סודות המתכון

 
 
 
 
 

קרם כבד

700 גר' כבד עוף נקי
200 גר' בצל מקורמל
50 גר' חמאה קרה
100 גר' שומן אווז
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
90 גר' כבד אווז חתוך לקוביות
 

אופן הכנה:

את כבד העוף אופים בתנור עם שמן שית מלח ופלפל כ-6 דקות על חום של 220 מעלות. לאחר האפיה מסננים מהנוזלים וטוחנים בזהירות עם שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מסננים ומעבירים לצלוחיות קרם בעזרת שק זילוף.

את כבד האווז צורבים במחבת לוהטת ללא שמן, מסננים ומפזרים בתחתית הצלוחיות.

לאחר הזילוף יש לכסות בשכבה דקה של שומן אווז בטמפרטורת החדר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.