עוגת קפה

 
 
עודכן 12:34 22/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

העוגה האולטימטיבית ליד כוס הקפה. אהרוני חוגג עם עוגת קפה עשירה עם פקאן וברנדי.

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 ביצים
2\1 1 כוסות סוכר חום כהה
2 כפיות תמצית וניל
250 גר' חמאה מומסת
1 מיכל שמנת חמוצה
כפי תמצית וניל
3\1 כוס קפה אספרסו חזק או קפה "בוץ" מסונן
4\1 כוס ברנדי
2\1 כוס אגוזי פקאן טחונים
300 גר' קמח תופח
 

הכנה:

- מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות
- שמים בקערת המיקסר את הביצים, סוכר ותמצית הווניל. מקציפים כחמש דקות עד שהתערובת תפוחה יפה. מוסיפים את החמאה והשמנת לערבול נוסף.
- מוסיפים את הקפה והברנדי ומערבלים. מוסיפים את הקמח והאגוזים ומערבלים לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית מאורכת מרוחה היטב בחמאה ובזוקה בסוכר. אופים כחמישים דקות ב180 מעלות עד שהעוגה יציבה לגמרי.

מכינים סירופ קפה:

מבשלים יחד חצי ליקר קפה, 4\3 כוס מים ורבע כוס סוכר ומרתיחים. מקררים מעט ומספיגים את העוגה בסירופ.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.