סלט עגבניות

 
 
עודכן 10:03 23/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

סלט עגבניות צהובות משלל מינים, בתוספת חסה ופרמזן, ברוטב צנוברים, בזיליקום, חרדל ושמנת חמוצה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 באגט פרוס באלכסון
שמן זית בנדיבות
3 שיני שום
כף עלי טימין
מלח ופלפל
3\1 כוס אמנטל מגורדת דק
לבבות חסה
3 -4 עגבניות אדומות, בשלות וחתוכות
עגבניות שרי תמר חתוכות
עגבניות עין הנמר חתוכות
תוספת של אמנטל מגורדת

בנוסף:
בצל אחד פרוס

לרוטב:
4 כפות שמנת חמוצה
4 כפות שמן זית
3 כפות מים
2 כף לימון
2 כפיות חרדל
2 שן שום
3 כפות צנוברים קלויים
10 עלי בזיליקום שלמים
 

הכנה:

- מערבבים את חומרי הרוטב.
- מורחים את הלחם בשמן, שום וטימין. בוזקים בפרמזן. קולים בתנור חם.
- עורמים על צלחות את הלחם, החסה והעגבניות.
- יוצקים סביב את הרוטב, מפזרים עוד פרמזן.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.