קנלוני עם תרד

 
 
עודכן 10:04 23/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכבד את השבת עם קנלוני מיוחדים במילוי שום, תרד, פרמזן, ריקוטה וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

דפי לזניה

למילוי:

1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שום פרוסות
1 ק"ג תרד טורקי קצוץ
500 גרם ריקוטה
¾ כוס פרמזן
מוסקט
מלח, פלפל
5 כפות שמן זית
חצי כוס צנוברים

לבשאמל:

60 גרם חמאה
1 בצל קצוץ דק
3 כפות קמח
4 כוסות חלב
מלח, פלפל
חצי כפית מוסקט
4\3 כוס פרמזן או אמנטל
 

הכנה:

- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם מטגנים בו את השום והבצל כשתי דקות. מוסיפים את התרד, מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מבשלים דקה ומקררים לגמרי. סוחטים מקררים וקוצצים.
- מערבבים את התרד עם הריקוטה והצנוברים, ממליחים ומפלפלים מעל.
- ממלאים את הקנלוני בתערובת ומניחים בשתי שכבות בתבנית מלבנית.
 

מכינים את הבשאמל:

- שמים את החמאה בסיר וכשהיא חמה מכניסים אליה את הקמח והבצל לטיגון של שתי דקות. מוסיפים את החלב, מלח, פלפל ומוסקט ומבשלים תוך ערבוב להסמכה. מכבים את האש ומערבבים פנימה את הגבינה.
- יוצקים את הבשאמל לתבנית ויוצקים מעט מהגבינה. אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.