ספגטי עם עגבניות שרי

 
 
עודכן 23:09 24/04/2010

מנת ספגטי אביבית, פשוטה וקלה בתוספת עלי בזיליקום וצ'ילי חריף

 
 
 
 
 

מצרכים:

800 גרם ספגטי
חצי קילו עגבניות שרי
רבע כוס שמן זית משובח
10 עלי בזיליקום טריים
כפית מלח ים
חצי כפית צ'ילי חריף
גבינה צהובה מגורדת
 

אופן ההכנה:

1. לחמם את הגריל לדרגת חום גבוהה.
2. למרוח את עגבניות השרי בשמן זית ובמלח ולקלות כ-10 דק' בתבנית אפיה.
3. להוסיף את הבזיליקום.
4. לבשל את הפסטה עד לדרגת אל דנטה ולסנן.
5. בקערה עמוקה להניח את הספגטי ולצקת עליו את הנוזלים שהצטברו בתבנית של העגבניות.
6. להוסיף את מלח, בזיליקום וצ'ילי ולערבב.
7. לסדר בצלחות הגשה את הספגטי ולהניח עליו מספר עגבניות שרי ובזיליקום.
8. להגיש עם גבינת פרמג'נו או כל גבינה צהובה אחרת.

המתכון באדיבות השף אלון גונן למסעדת ``אל בריו``
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.