פסטה לימון ורוקט

 
 
עודכן 14:10 26/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני עם מתכון קליל של פסטה בניחוחות לימוניים ועלי רוקט, שיתן לכם נקודת פתיחה מצויינת לשבוע הקרוב

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם ספגטי שטוחים
4 כפות שמן זית
1 כף קליפת לימון ירוק, מגורדת
3 שיני שום קצוצות
1 כף טימין
מעט צ'ילי גרוס
2 כפות צלפים במלח, קצוצים
צרור רוקט חתוך לרצועות
4 כפות מיץ לימון סחוט
מלח, פלפל שחור גרוס
גבינת פטה רכה
גבינת פרמזן
 

הכנה:

- מבשלים את הספגטי בהרבה מי מלח, עד שהם עשויים. מסננים.
- שמים במחבת רחבה את השמן, שום, צ'ילי, טימין, קליפת הלימון וצלפים ומחממים.
- מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים דקה.
- מעבירים לקערה גדולה ומערבבים פנימה את הרוקט הפרוס.
- מחלקים לצלחות הגשה, מפזרים מעל גבינת פטה ומטפטפים מעט שמן זית מעל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.